Wimperextensions & Lash lift

De behandeling
Bij binnenkomst wordt er samen met u de lengte en de krul van de extensions bepaald. Linda kijkt naar de vorm van uw ogen en uw gezicht en luistert vooral naar uw wensen. Ook zal zij u adviseren welke behandeling u het beste zal gaan staan.  Daarna neemt u plaats op één van de behandelstoelen. U kunt kiezen uit de volgende behandelingen: Het verschil in de behandelingen zit hem in de manier waarop de extensions geplaatst worden. De Mascaralook is ook een One bij One techniek, alleen worden er bij deze behandeling speciaal gemaakte extensions op elke wimperhaar geplaatst, dit creëert een Mascaralook. Bij de Russian Volume worden er tussen de twee tot negen extensions geplaatst op elke wimperhaar.
  • wij zijn in nog meer soorten wimperextensions sets gespecialiseerd! Wil jij graag wat anders? Neem gewoon even contact met ons op!
Wat zijn de voordelen van wimperextensions?
  • Mooie vollere en langere wimpers.
  • Natuurlijke uitstraling.
  • Maakt mascara en wimperkrultang overbodig.
  • Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon, zee en sauna.
  • Geen beschadiging aan je eigen natuurlijke wimper.
  • Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder uitlopende mascara.

Lash volume lifting

De Lash Bomb lash lift is een super mooie behandeling die alles uit je eigen wimpers haalt zonder valse wimpers aan te brengen. Wil jij ook in de ochtend op staan, even lekker in je ogen wrijven en dan je kinderen naar school brengen, of naar je werk / opleiding gaan. Maar ja tijd nood! ontbijten douche, aankleden haar doen en dan ook nog eens make up aanbrengen. Waar blijft de tijd! we kunnen beter een half uur eerder ons bed uit komen!!!! Maar door wimperextensions of een lash lift heb je ineens tijd over! Je wimpers zitten namelijk na het douche, slapen, zwemmen gewoon altijd perfect! Door middel van silicone pads kunnen de wimperhaartjes met de lashlift vloeistof gevoed worden. In de lass Bomb zitten mooie stofjes zoals vitamines, cacoa boter en aloë vera! het is gewoon een verwen momentje voor je zelf en je wimpers! Een wimperlift is voor iedereen toegankelijk! heb je korte of juist lange wimpers? groeien je wimpers naar beneden of juist opzij ? het geeft allemaal niet! De lash bomb maakt jou wimper perfect!  Voordelen van Lash volume lift: Resultaat 6 tot 8 weken zichtbaar Geen mascara en/of wimperkrultang meer Voelt licht en natuurlijk aan voor de klant Ogen lijken groter. Geeft een natuurlijke uitstraling. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen. €45.00 inclusief verven wimpers Algemene voorwaarden wimperextensions: * Wij plaatsen pas extensions vanaf 18 jaar. * Wij vullen het werk van andere stylistes niet op. * Wij geven geen garantie op wimperextensions. * Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor het bij vullen van uw wimperextensions en wij een hele nieuwe set moeten plaatsen rekenen wij ook een volledig nieuwe set. * U dient zonder make up naar de salon te komen anders rekenen wij €10,00 extra voor het schoonmaken van uw wimpers. * Wanneer u te laat afzegt of uw afspraak verplaatst kan Linlicious het gehele bedrag in rekening brengen. * Wanneer u niet op uw afspraak komt opdagen, kan Linlicious u het gehele bedrag in rekening brengen. * Wij maken foto’s van elke behandeling, wanneer u niet wilt dat de foto’s geplaatst worden op social media dient u hiervoor een formulier te tekenen.