Reiki massage

Een reiki massage is net even wat anders dan een gewone massage. 
Tijdens deze massage houd u gewoon uw kleren aan. 
Door middel van lichte aanraking/ handop leggingen word er energie vanuit de kosmos het lichaam ingestuurd. 
In het lichaam gebeurt er op dat moment heel veel vandaar de benaming massage. 

We beginnen met een uitgebreide intake, om zo een goed beeld te krijgen van uw klachten, waarna u lekker op de behandelstoel plaats mag nemen, uw hoeft enkel alleen uw ogen te sluiten en heerlijk te ontspannen. 

Tijdens de behandeling kunnen er veel emoties los komen, schrik hier niet van het is oke! Het mag ook gewoon laat het maar lekker allemaal toe. 

Na de Reiki behandeling is er geruime tijd over voor een nabespreking en vragen. 

Totaal 60 minuten.

10/15 minuten intake

30/40 minuten reiki massage

10/15 minuten na bespreken.

 

Let op: Reiki is een aanvulling op de reguleren zorg. Dit houd in wanneer u klachten heeft u eerst langs uw huisarts moet gaan. Reiki is een mooie toevoeging wanneer de reguliere behandeling niet voldoende werkt. 

Chakra healing

Bij de chakra healing gaan we volledig aan de slag met het in balans brengen van je chakra's. 

Chakra's zijn een soort draai kolkjes in ons lichaam die er voor zorgen dat we gezond blijven, de energie kan blijven stromen. en dus minder last hebben van fysieke en mentale klachten. 

Een chakra healing kan enorm bevrijdend zijn tijdens bijvoorbeeld een burn-out, depressie, stress, angst, te veel in je hoofd leven. enorm moe zijn. 
Maar ook kan chakra healing steun bieden bij een te hoge bloed druk, blaasproblemen, hart problemen, darm problemen, reumatische klachten. 

 

Duur chakra healing: 
Totaal 40 minuten 
5 minuten intake

25 minuten chakra healing

10 minuten na bespreking

Let wel op dat een Chakra healing niet een vervanging is van de reguliere zorg. Heeft u klachten dan vraag ik u eerst om even langs de huisarts te gaan. Chakra healing kan een mooie aanvulling zijn op de reguliere zorg wanneer deze niet voldoende werken. 

Product Prijs
Reiki massage 60 minuten € 70,00
Chakra healing 40 mintuten € 37.50