Wimperextensions

" LinLicious heeft meerdere prijzen gewonnen voor het plaatsen van wimperextensions "

1ste prijs: Ibiza challenge 
1ste prijs: Beste wimperstyliste van de provincie Utrecht
3de prijs: Beste wimperstyliste van Nederland

Mascara look. 


Mascara look is een variant op de one by one wimperextensions die al jaren lang bekend zijn. 
Op elk natuurlijke wimper wordt 1 extension geplaatst dit geeft een mooi natuurlijk effect. 
Samen kijken we welke lengte's haalbaar zijn bij uw gezicht, en uw eigen natuurlijke wimpers. 

Linda Heeft in 2015 de mascara look wimperextenisons bedacht en was hierdoor ook de eerste die deze manier van extensions plaatste. 
Inmiddels heeft Linda al vele dame's opgeleid die deze techniek nu kunnen toepassen. 

Het woord mascara look zegt het al, de wimpers zijn zwarter dan de normale one by one techniek waardoor het echt een effect geeft als of je mascara op de juiste plekken hebt op gedaan. Hierdoor word vaak gedacht dat dame's geen extensions dragen. 


2d Mascara look.

 

2d Mascara look heeft een enorm vol effect maar blijft nog steeds natuurlijk. 

Gebruik jij vaak 2 of meer lagen mascara of heb je een donkere huidskleur dan is de 2d mascara look perfect om de wimpers extra mooi uit te laten komen. 
Wat heeft de huidskleur hier mee te maken? Mijn ervaring over het algemeen is wanneer er alleen mascara look geplaatst word de wimpers toch nog erg weg vallen door de huidskleur, doordat de 2d mascara look voller is krijg je wel het effect wat je waarschijnlijk graag wilt bereiken. 

 

 

" LinLicious is zowel Nationaal als Internationaal opgeleid door de beste Lash Masters"

Linda is door haar gewonne prijzen en opleidingen ook benoemd tot Lash master.

wimperextensions Prijs
Nieuwe set: Wimperextensions Mascara look € 75.00
Opvullen tot 14 dagen € 27.50
Opvullen tot 21 dagen € 37,50
Opvullen tot 28 dagen € 47.50
Nieuwe set: Wimperextensions 2D Mascara look € 85.00
Opvullen tot 14 dagen €32.50
Opvullen tot 21 dagen €42.50
Opvullen tot 28 dagen €52.50

Meest gestelde vragen:

Wat zijn wimperextensions nou precies?

Wimperextensions worden op de natuurlijke wimper geplaats zonder dat de natuurlijke wimpers aan elkaar gehecht worden. Hierdoor kunnen de natuurlijke wimpers blijven groeien en op een natuurlijke manier uitvallen zonder dat de natuurlijke wimpers afbreken. 

Wimperextensions kunnen van verschillende materialen zijn gemaakt. De meeste wimperextensions worden gemaakt van synthetisch materiaal. Er zijn ook extensions van zijde of echt dierenhaar verkrijgbaar. Wij gebruiken alleen de synthetische materialen om zo dierenleed te voorkomen. 

De wimperextensions worden geplaats met zwarte carbon lijm. Dit is een enorm snel drogende en krachtige lijm die alleen door een proffesionele wimperstyliste gebruikt mag worden.

Zijn wimperextensions gevaarlijk?

Wimperextensions en de wimperlijm zijn niet gevaarlijk!
Zolang ze maar gezet worden door een profesionele en opgeleide wimperstylist geplaatst worden. Dus doe altijd eerst voldoende voor onderzoek naar de stylist die ze plaatst. 

Wanneer u de nazorg goed handteerd kan er dus helemaal niets mis gaan en blijven uw wimpers in top conditie. vaak verbeterd het zelfs juist de conditie van de natuurlijke wimpers doordat er geen contact is met mascara. 

Doen wimperextensions zetten pijn?

Het plaatsen van wimperextensions hoort geen pijn te doen of irritatie te veroorzaken. Het mag niet branden of prikken. Je hoort eigenlijk niets te voelen, behalve dat er “iets” met je wimpers gebeurt.

Wat mag je niet met wimperextensions?

Niet overmatig wrijven in de ogen. Na het douchen uw ogen zachtjes droog deppen. Borstel dagelijks uw wimperextensions.

 Gebruik geen producten als mascara, make-up remover, eyeliner, oogschaduw op olie-basis.

Waarom jeuken mijn extensions?

Waarschijnlijk heeft vuil zich tussen je extensions opgehoopt. Was de wimpers grondig met onze lashshampoo, laat de wimpers drogen en kam daarna de achtergebleven vuilresten eruit. 

Kan iedereen wimperextensions dragen?

Wimperextensions zijn in principe geschikt voor iedereen. Als iemand echter van nature geen wimpers heeft, kunnen extensions niet gezet worden. De wimperextensions worden gezet op uw eigen natuurlijke wimpers.

Hoe snel vallen wimperextensions uit?

Je natuurlijke wimperharen hebben een wimpergroeicyclus waarin ze groeien, rusten en uitvallen. Dit verandert niet door wimperextensions, dus binnen een week vallen de eerste wimperharen met extensions alweer uit. Afhankelijk van je voorkeur moet je dus na 2, 3 of 4 weken weer terug voor een refill.