Wimperextensions:

Voor o.a. Wimperextensions bent u bij Linda op het juiste adres. Al sinds 2014 zet Linda op hoog niveau wimperextensions, zo heeft zij de 3de plaats behaald als beste wimperstylist van Nederland en is zij 1ste geworden bij een lash battle in Ibiza!

Linda probeert zich ook jaarlijks bij te scholen om zo de nieuwste technieken te kunnen aanbieden, zij is hiervoor bijvoorbeeld ook lid van diverse forums & is zij officieel een erkend Neicha opleidingspunt.

Behandeling:

Bij binnenkomst wordt er samen met u de lengte en de krul van de extensions bepaald. Linda kijkt naar de vorm van uw ogen en uw gezicht en luistert vooral naar uw wensen. Ook zal zij u adviseren welke behandeling u het beste zal gaan staan. Daarna neemt u plaats op de behandelstoel. U kunt kiezen uit de volgende behandelingen: Het verschil in de behandelingen zit hem in de manier waarop de extensions geplaatst worden.

Linda is ook ervaren bij het plaatsen van wimperextensions op broze/kapotte/zieke en of weinig wimper haartjes.

Wat zijn de voordelen van wimperextensions?

- Mooie vollere en langere wimpers.

- Natuurlijke uitstraling.

- Maakt mascara en wimperkrultang overbodig.

- Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon, zee en sauna.

- Geen beschadiging aan je eigen natuurlijke wimper.

- Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder uitlopende mascara.

Bewezen Feitjes: 85% van de vrouwen voelen zich mooier met wimperextensions dan zonder wimperextensions

Mascara Look.

De Mascaralook is een One bij One techniek, alleen worden er bij deze behandeling speciaal gemaakte extensions op elke wimperhaar geplaatst, dit creëert een Mascaralook.

2D Mascara look

Bij 2D Mascara look worden er 2 speciaal ontworpen extensions geplaatst, Hierdoor wordt er een enorm volle en zwarte mascara look gecreëerd.

Door te klikken op bovenstaande foto's wordt u automatisch doorgestuurd naar onze online agenda. Hier vind u ook meteen de actuele prijzen.

Russian Volume.

Bij de Russian Volume worden er tussen de twee tot negen extensions geplaatst op elke wimperhaar.

In deze vlog kunt u zien hoe Linda wimperextensions plaatst.

Wilt u nog meer weten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.