Massage’s

U kunt bij Beautysalon Linlicious meerdere massage’s boeken. De massage’s worden op uw wensen keer op keer aangepast waardoor de behandeling elke keer weer een unieke ervaring is voor u en uw huid.

Diepe bindweefsel massage
Onze diepe bindweefsel massage is een massage die uw huid direct weer doet gaan laten stralen, het geeft een verstevigend effect en cellulitis word minder en door meerdere behandelingen te boeken verdwijnt zelfs de cellulitis.
Bindweesel massages zijn te boeken vanaf 60 minuten. Bij 60 minuten doen we de rug, kuiten en boven benen, Of de buik en benen
bij 120 minuten kunnen we het gehele lichaam masseren.

Japans rijstritueel
Een heerlijke massage waarbij uw huid zichtbar opknapt.
U word gescrubt met een heerlijke rijst scrub die we ook als pakking laten trekken. Na het intrekken van de pakking word uw lichaam verder gemasseerd met een bamboe olie.
Japans rijstritueel kunt u boeken vanaf 60 minuten

Afslankende massage.
Een diepe bindweefsel massage met een specifiek ampul die er voor zorgt dat uw vetcellen slinken en uw cellulitis verminderd, na de behandeling merkt u direct dat uw broek losser zit.
wilt u specifieke plekken behandelen is dit mogelijk vanaf 60 minuten, vanaf 120 minuten kunnen we het gehele lichaam masseren

Klassieke Zweedse massage.
Een heerlijke ontspannende massage die de huid een boost geeft en uw spieren weer losser worden. het doel van deze massage is dat uw weer helemaal zen bent uw lichaam en geest worden weer één.
te boeken vanaf 30 minuten.