Gezichtsbehandelingen

De gezichtsbehandelingen zijn bij LinLicious erg uniek! Linda weet namelijk huidverbetering te combineren met wellness.

Op onze speciale Utsukusy methode zal Linda zorgen dat u totaal ontspannen & weer vol energie komt te zitten.


Linda past alle behandelingen naar uw huid en vraag aan, hierbij gebruikt zij verschillende producten en geuren die voor u op dat moment het beste zijn.

Wat onze behandelingen uniek maakt is dat terwijl u heerlijk op uw rug ligt en uw masker 15 minuten moet inwerken, houden wij contact met uw huid, wij masseren dan ondertussen uw armen en ja zelfs uw schouders en rug!

De gezichtsbehandelingen zorgen voor een mega boost voor uw huid!

jinko hifo massage:
Dit is een liftende gezichtsmassage, die werkt voor de fijne lijntjes en zelfs de diepere lijnen, door regelmatig deze behandeling te laten uitvoeren zult u zeker voor een langere tijd verschil merken.

Anti aging:
Onze huid heeft helaas erg last van de zwaarte kracht, door de huid te telomeren krijgen wij hele mooie resultaten die er voor zorgen dat u net als bij de jinko hifo na de behandeling al meteen resultaat ziet! Door ook deze behandeling vaker te laten uitvoeren zult u hier ook op langer termijn plezier van hebben!
Deze behandeling is al vanaf jongere leeftijd te boeken om de fijne lijntjes al voor te zijn!

Acne behandelingen,
Met onze Utsukusy fruitzuren kunnen wij de active acne verminderen en acne littekens kunnen na een aantal behandelingen zelfs verdwijnen

Ontspannende gezichtsbehandeling
Wilt u nou niet zo zeer aan de huid werken maar gewoon even ontsnappen aan de sleur van dit drukke leven? Dan kunt u uiteraard heerlijk genieten van onze behandeling die er met heerlijke geuren voor zorgen dat u even uw gedachtes kunt uitschakelen, meer energie krijgt, u weer even helemaal in contact komt met moeder aarde! Het is maar net waar u aan toe bent.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.